Outokummun toimipiste

Tukiasunnot Mikonkatu 5A, Outokumpu

Kerrostalon rapussa on tukiasumiseen kaksioita ja yksiöitä. Asunnoissa on keittokomero/keittiö, olohuone, suihkullinen wc, alkovi/makuuhuone, vaatehuone ja parveke. Huoneistot ovat siistejä, valoisia ja avaria. Huoneet voidaan tarvittaessa kalustaa valmiiksi. Kiinteistöstä löytyy sauna, johon jokaisella on oma saunavuoro perjantaisin.

Yhteiskäytössä olevia tiloja ovat keittiö, ruokailutila, oleskeluhuone ja henkilökunnan toimistotilat (yht. 95m2). Huoltokäytävästä löytyy biljardihuone, kuntosali, pyykkitupa (kone ja pesuaineet) sekä varastotiloja.

Piha-alueelta löytyy nurmikenttiä, iso katettu grillikatos ja autolle parkkipaikka.

Kotiinvietävät palvelut päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, tuen tarpeessa oleville nuorille ja lapsiperheille

Nämä kotipalvelut tarkoittavat henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon ja  muuhun tavanomaiseen elämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista asiakkaiden arjessa ja päivittäisissä toiminnoissa avustamista.

Kotipalveluna tarjoamme: asiointiapu, kauppapalvelu, saattajapalvelu, siivouspalvelu, sosiaalinen kanssakäyminen, ulkoilu, vaatehuolto ja pyykkipalvelu.

Palveluntuottaja voi myydä sosiaalihuoltolain mukaisia kotipalvelun tukipalveluja arvonlisäverottomana henkilöille, joiden tukipalvelujen tarve on todettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön arvioimana.