Outokummun toimipiste

Tukiasunnot Mikonkatu 5A, Outokumpu

Kerrostalon rapussa on tukiasumiseen kaksioita ja yksiöitä. Asunnoissa on keittokomero/keittiö, olohuone, suihkullinen wc, alkovi/makuuhuone, vaatehuone ja parveke. Huoneistot ovat siistejä, valoisia ja avaria. Huoneet voidaan tarvittaessa kalustaa valmiiksi. Kiinteistöstä löytyy sauna johon jokaisella on oma saunavuoro perjantaisin.

Yhteiskäytössä olevia tiloja ovat keittiö, ruokailutila, oleskeluhuone ja henkilökunnan toimistotilat (yht. 95m2). Huoltokäytävästä löytyy biljardihuone, pyykkitupa (kone ja pesuaineet) sekä varastotiloja.Viihtyisältä piha-alueelta löytyy nurmikenttiä, iso katettu grillikatos, kukkaistutuksia ja pyöräteline.

Muut tukiasunnot, Outokumpu

Voimme vuokrata asiakkaiden palvelutarpeeseen sopivia huoneistoja Kiint Oy Kummun Kodeilta.

Kotiinvietävät palvelut päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, tuen tarpeessa oleville nuorille ja lapsiperheille

Nämä kotipalvelut tarkoittavat henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon, lasten hoitoon ja muuhun tavanomaiseen elämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista asiakkaiden arjessa ja päivittäisissä toiminnoissa avustamista sekä perheiden arjen tukemista.

Kotipalveluna tarjoamme: asiointiapu, kauppapalvelu, saattajapalvelu, siivouspalvelu, sosiaalinen kanssakäyminen, ulkoilu, vaatehuolto ja pyykkipalvelu.

Palveluntuottaja voi myydä sosiaalihuoltolain mukaisia kotipalvelun tukipalveluja arvonlisäverottomana henkilöille, joiden tukipalvelujen tarve on todettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilön arvioimana.